Автобусни екскурзии

 

 

КАРНАВАЛ В КСАНТИ1 ДЕН
1 ден: Отпътуване в 7:00 часа от Руски паметник (тръгване от Централна гара в 7:15 часа – по предварителна заявка от клиента) по маршрут София – Кулата – Серес – Драма – Ксанти. Свободно време в Серес с възможност за шопинг из прекрасните малки улични в типично гръцки стил. Отпътуване за Кавала: пешеходна обиколка на града с разглеждане отвън на църквата „Панагия“, паметника, къщата на Мохамед Али, пристанището. Пристигане в хотела. Нощувка в района на Кавала/Ксанти.Нощувка.

2 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Ксанти – разположен в северозападната част на Ксантийското поле, в подножието на планината Руен. ВКЛЮЧВАНЕ В КАРНАВАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ – карнавалът за първи път се провежда през 1926г. и до днес. По време на шествието може да се насладите на истински маратонен парад от танци, фолклор, музика, представление на цветни платформи и многолюдни тълпи от хора, скрити зад комични и страшни маски. Наред с това, местните търговци предлагат своите кулинарни изкушения и напитки. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта в София – Централна гара/ Руски паметник.

ДАТИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА


Дата Цена
17.02.2018 г. 99 лв.

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с лицензиран автобус

1 нощувка със закуска в района на Ксанти/Kaвала

Пешеходна обиколка на Кавала

Пешеходна обиколка на Ксанти и посещение на карнавалните празници

Водач от агенцията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Входни такси за посещение на музеи и други обекти, разходи от личен характер.

Застраховка "Медицински разходи и злополука в чужбина - 4.90 лв. човек / за лица над 65 г. – 9.80 лв.; за лица над 75 г. – 14.70 лв./;

“Такса престой" в Гърция както следва: хотел 1*/ 2*- 0,50 евро на стая на ден , хотел 3*- 1,50 евро на стая на ден , хотел 4*- 3 евро на стая на ден , хотел 5*-4 евро на стая на ден. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване (без да дължат неустойки и компенсации) в случаите, в които туристите отказват да заплатят "такса престой"

ОТСТЪПКИ:
Дете от 4 г. до 12 г., ползва отстъпка 10 лв.

ДОПЛАЩАНИЯ:
Настаняване в единична стая - доплаща се 25 лв.

Забележки::

  • Допълнителните екскурзии се заплащат предварително в офиса или по банков път - до 7 дни преди датата на отпътуване.
  • Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и ако тя не е сключена в офис на България Травъл, клиентите трябва да представят копие от полицата на валидна медицинска застраховка до 7 дни преди отпътуване.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

 

България Травъл - гр. София, ул."Пиротска" № 45, ет. 1 02/989 89 69 - office@bulgariatravelbg.com
Bulgaria Travel LTD, 45 Pirotska str., level 1, Sofia - 0899 53 99 66 bulgariatravel; Facebook "Bulgaria Travel"