Почивки Лято


Испания

КОСТА ДЕЛ СОЛ

Коста Дел Сол се простира на над 300 км. по средиземноморското крайбрежие на Испания. Тук климатът е мек, топъл, целогодишно се къпе в слънцеви лъчи, което оправдава името му – Брегът на слънцето. Тук са разположени само елитни хотели, оградени с чудесни паркове и градини. Коста Дел Сола е удивителне регион в чийто облик са намерили отражение всички велики култури и религии – гръцка, римска, мюсюлманска, християнска. Това кътче очарова не само с с прекрасната си природа, но и с прекрасният си климат. Районът е населен още от времето на бронзовата епоха и е колонизиран от много култури, сред които финикийците, Картаген, Рим, вандалите, визиготите и маврите. Населението в района и живяло най-вече в рибарските села, но и в „белите” села, разположени по-навътре в сушата, в планините, които се спускат към морето. През 50-те години районът бива открит за туризма и развит като туристическа дестинация от международно значение. Оттогава насам Коста дел Сол е популарно място за почивка не само заради плажовете си, но и заради местната култура. Особено известни са градове като Марбела, които са причина за славата на Коста дел Сол като място за най-богатите. В последните години районът става известен и за голф ентусиастите, които го кръщават „Коста дел Голф” заради висококачествените голф игрища, концентрирани най-вече около Марбела. Игрищата в Коста дел Сол са на брой над 50 и привличат голф играчи от Европа и от целия свят. Голфът става причина за строежа на нови комплекси и още по-голям просперитет на района.

ПРОГРАМА:

1-ви ден
Директен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" София - Малага, Посрещане и трансфер до избрания хотел. Вечеря и нощувка.

2-ри - 7-ми ден
Закуска в хотела. Свободно време с възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря и нощувка.

8-ми ден
Закуска. Багажът може да бъде оставен в стаята за съхранение на багаж на хотела. Свободно време. Трансфер до летището за полета на авиокомпания "Bulgaria Air" Малага – София.


ХОТЕЛИ

Коста дел Сол х-л "Puente Real" *** Ценова листа от 436 €  
х-л "Natali Torremolinos" *** Ценова листа от 440 €  
х-л "Playabonita" **** Ценова листа от 505 €  
х-л "Sol Don Pedro" *** Ценова листа от 510 €  
х-л "Sol Don Pablo" **** Ценова листа от 576 €  
х-л "Melia Costa del Sol" **** Ценова листа от 618 €  

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София – Maлага - София с директен полет на авиокомпания "Bulgaria Air", 7 нощувки на съответния пансион в 3* / 4* / 5* хотел, трансфери летище - хотел - летище, медицинска застраховка с покритие 10000 Euro (с Assistance )

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Пътнически и летищни такси в размер на 91 евро (към 15.04.2011), екскурзии по желание ( закупуват се на място след пристигане в Испания ).

РАЗПИСАНИЕ НА ПОЛЕТИТЕ:
Разписание на полетите в местни времена: вторник: София (Терминал 2) - Малага 17:10 – 19:45 вторник: Малага - София (Терминал 2) 20:40 – 01:20 (на следващия ден)


България Травъл - гр. София, ул."Пиротска" № 45, ет. 1 02/989 89 69 - office@bulgariatravelbg.com
Bulgaria Travel LTD, 45 Pirotska str., level 1, Sofia - 0899 53 99 66 bulgariatravel; Facebook "Bulgaria Travel"